Menu

Pennenbakje koeienhuid

Pennenbakje koeienhuid
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Behoudt zijn kracht. In alle drukte

  Een schrijfmap die de gebruiksvoorwerpen van een student jarenlang veilig opbergt. Het plantaardig gelooide rundleer voelt soepel en fluweelachtig aan, maar is tegelijkertijd zo sterk dat het de soms energieke omgangsvormen van een drukke schooldag niet hindert, en de met leer gevoerde randen zullen zelfs een minder onverstoorbare worp in de schooltas met goed fatsoen opvangen. Stevige pennenlussen houden permanent het nodige schrijfgerei en slijpers, linialen en gummen vast, terwijl het uitklapbare roostercompartiment zorgt voor een snel overzicht. En net zoals het oppervlak van een studentenkoffer altijd een weerspiegeling wordt van een kleurrijke schooldag, ontwikkelt ook dit ongeverfde natuurleer in de loop der tijd een karaktervol patina dat een levendig en mooi verhaal vertelt van het leven op en buiten school.

  Een passie voor leer. Vier generaties lang

  Opgericht als fabrikant van zadel- en ruitersportartikelen, heeft het familiebedrijf uit Ludwigsburg, Leder-Wolf, zijn repertoire sinds 1892 gestaag uitgebreid en produceert nu allerlei soorten lederwaren. Sinds de jaren 1960 en 1970 staan aktetassen en presentatiemappen centraal, die meestal naar individuele wensen van de klant worden gemaakt, evenals school- en lerarentassen van natuurleer - in die tijd was Leder-Wolf een van de eersten die dergelijke tassen in Duitsland produceerde. Het bedrijf is zijn productielocatie in Zuid-Duitsland tot op heden trouw gebleven: Dit maakt evenzeer deel uit van de filosofie van het bedrijf als zijn gehechtheid aan de ambachtelijke traditie van de "fijne zadelmaker". De kennis is van generatie op generatie doorgegeven en het leer wordt nog steeds op de beste zadelmakerij manier verwerkt.

  Ecologisch verantwoord, uitstekend vakmanschap

  Ook bij de materialen blijft het bedrijf trouw aan het beproefde. Voor de leraren- en schooltassen wordt plantaardig gelooide koeienhuid gebruikt, wat betekent dat bij het looiproces alleen natuurlijke grondstoffen worden gebruikt. Dit maakt het leer bijzonder huidvriendelijk en tegelijkertijd bestand tegen invloeden van buitenaf. Vocht of temperatuurschommelingen kunnen de tassen en schooltassen van de leraar niet beschadigen, evenmin als de slingerende, energieke behandeling in de soms ruwe en tumble van het dagelijkse schoolleven. Niettemin zullen ze met de tijd en het gebruik een eigen patina ontwikkelen dat typisch is voor goed leer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206285

   Runderhuid, plantaardig gelooid, herkomst Europa. Ongeverfd. 24 pennenlussen, 3 brede lussen voor puntenslijper, gum, liniaal of vulpen. Uitklapbare polypropyleen tijdschriftenzak. Plastic rits met metalen slider. Gemaakt in Duitsland. Lengte 14 cm, breedte 20 cm, hoogte 3,5 cm. Gewicht 260 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu