Menu

Pedaalemmer plaatstaal

15 liter
Pedaalemmer plaatstaal
15 liter
  € 179,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Onverwoestbaar. Zelfs met de zwaarste taken.

  Al meer dan 80 jaar produceert een kleine metaalwerkplaats in het Münsterland deze pedaalemmers en levert ze aan horecabedrijven, waar ze bestand zijn tegen het zwaarste dagelijkse gebruik. De zware bak van 0,75 mm dik, gegalvaniseerd en gelakt plaatstaal (0,3 tot 0,5 mm is gebruikelijk) is stabiel en slipvast en niet gevoelig voor deuken; een schuimrubberprofiel beschermt hem aan de onderzijde. De uitneembare binnenemmer is gemaakt van 0,5 mm dik gegalvaniseerd plaatstaal. Het deksel, gemaakt van roestvrij staal en hoogglanzend gepolijst - alleen de kleine badkamerbak heeft een ton-sur-ton wit gelakt deksel - is met de romp verbonden door een robuust scharnier en valt bij het sluiten geruisloos op de schuimrubberen dekselafdichting. Het schopmechanisme van massief platstaal en de slijtvaste retourveer garanderen een automatische sluiting. Het robuuste pedaal, bekleed met antislip rubber, kan worden vergrendeld wanneer het deksel open is. Alle afzonderlijke onderdelen komen uit eigen productie en worden ter plaatse geassembleerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 77171

   Gegalvaniseerd plaatstaal, ivoorkleurig gelakt.
   15 liter: hoogte 53 cm, voet Ø 33,5 cm. Gewicht 6 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu