Menu

Parasol as klein hout

Steengrijs
Parasol as klein hout
Steengrijs
€ 449,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Let op de toeslag voor bulk.

Algemene informatie

Paraplu's van Glatz. Zwitserse kwaliteitsproducten sinds 1885

Het ligt in de aard van de loop van de zon dat een parasol nauwelijks bescherming kan bieden tegen te veel zon zonder af en toe zijn stand en helling bij te stellen. Het besef dat dit probleem het best kan worden opgelost met een goed doordacht mechanisme op de parasol zelf, heeft de Thurgause parasolfabrikant Glatz te danken aan een succesverhaal dat nu al meer dan 100 jaar duurt en waarvan de "Alexo joint", die vandaag nog steeds in productie is, al sinds 1931 deel uitmaakt.

Opvouwbaar

Het vernikkelde messing tandgewricht kan in bijna elke hellingshoek worden vergrendeld en de stok van gelakt essenhout kan volledig worden ingeklapt om de hoogte van de paraplu te halveren voor transport- en opslagdoeleinden. De luifel is gemaakt van een duurzaam polyesterweefsel dat lichtecht is (index 7) en een uitstekende UV-bescherming biedt (factor 50+), terwijl lederen biesjes de hoeken verstevigen. De dakstutten zijn van glasvezel, de naaf van de paraplu is nu helaas van plastic. Het houten kopstuk is voorzien van een beschermende stalen kap die de paraplu's beschermt tegen beschadiging tijdens het hanteren of opbergen.

Productinformatie

Artikel nummer 66205

Gelakte essenhouten stok (Ø 2,9 cm). Stokken van fiberglas, naaf van kunststof paraplu. Bekleding 100% polyester (materiaalgewicht ca. 250 g/m²). Houten kopstuk met stalen punt. Gemaakt in Zwitserland.
Ø 2 m, hoogte 2,33 m. Gewicht 3,5 kg. Levering zonder parasolvoet.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu