Menu

Papieren pottenpers beukenhout

Papieren pottenpers beukenhout
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Als we op zoek zijn naar een bepaald goed en merken dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze normen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, dan laten we het product soms maken volgens onze specificaties. Deze papieren pottenpers bijvoorbeeld wordt speciaal voor ons gemaakt in een draaierij midden in het Ruhrgebied.

  Recycling van oud papier.

  Met deze houten pers kun je zaaipotjes maken van krantenpapier. Leg hiervoor een strook krantenpapier om de cilinder, vouw deze aan de onderkant om, druk het geheel draaiend in de bak en vul de bak tenslotte met aarde. Als de zaailing groot genoeg is, kan de hele gewortelde pot in de grond worden geplant - het papier zal in een mum van tijd vergaan.

  Productinformatie

  Artikel nummer 65386

   Tweedelige pers van gewaxt beukenhout. 5 cm Ø stempel, hoogte 13 cm. Gegoten kom 7 cm Ø. Totaal gewicht 180 g. Instructies bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten