Menu

Papieren Pottenpers Beukenhout

Papieren Pottenpers Beukenhout
9,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Als wij op zoek zijn naar een bepaald goed en constateren dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze normen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, dan laten wij soms het produkt volgens onze specificaties maken. Deze papierpottenpers, bijvoorbeeld, wordt speciaal voor ons gemaakt in een draaierij in het midden van het Ruhrgebied.

Recycling van oud papier.

Met deze houten pers kunt u zaaipotten maken van krantenpapier. Doe dit door een strook krantenpapier rond de cilinder te leggen, deze aan de onderkant om te vouwen, het geheel al draaiend in de bak te drukken en tenslotte de bak met aarde te vullen. Als de zaailing groot genoeg is, kan de hele pot met wortels in de grond worden geplant - het papier zal in een mum van tijd vergaan.

Productinformatie

Artikel nummer 65386

Tweedelige pers gemaakt van gewaxt beukenhout.
Pons 5 cm Ø, hoogte 13 cm. Voorgevormde kom 7 cm Ø. Totaal gewicht 180 g. Instructies bijgesloten.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu