Menu
acs Coating Systems

Pan Hifficiency®

28 cm
acs Coating Systems
Pan Hifficiency®
28 cm
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Gecoate pan met de beste frituureigenschappen.

  De Engelse woorden high en efficiency worden Hifficiency®. Dus deze gecoate pan is zeer efficiënt. Waarom is snel uitgelegd. Opgebouwd uit drie dunne lagen ferromagnetisch staal aan de buitenkant en aluminium aan de binnenkant, maakt het gebruik van de goede thermische geleidbaarheid van het lichte metaal. De pan wordt in zeer korte tijd zeer heet en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Korte kooktijden zijn het resultaat. Tegelijkertijd raadt de fabrikant in Wilhelmshaven uitdrukkelijk aan de pan voor te verwarmen en alleen op middelhoog vuur te gebruiken - vooral op inductie - of het te bakken voedsel direct in de nog koude pan te leggen met een beetje frituurvet om oververhitting te voorkomen. Dit beschermt ook de innovatieve coating van kwartskeramiek en de hoogwaardige kunststof PEK (polyether ketone), die in tegenstelling tot conventionele PTFE-coatings zonder oplosmiddelen wordt aangebracht. Hiervoor zijn alleen al vier productiestappen nodig, zodat de Hifficiency® pan bijzonder robuust en "dikwandig" is. De coating wordt aan beide zijden aangebracht - buiten en binnen, inclusief de roestvrijstalen handgreep - en is feitelijk temperatuurbestendig tot 450 °C. Het voordeel: wanneer de pan wordt opgewarmd, kan de coating worden verwijderd. Het voordeel: wanneer de pan wordt verhit, ontsnappen er geen dampen en kan de coating niet loskomen van het panlichaam.

  Productinformatie

  Artikel nummer 29467

   Drielaagse constructie van ferromagnetisch staal en aluminium. De coating van kwartskeramiek en PEK (Duraquarz®) aan de buiten- en binnenkant wordt oplosmiddelvrij aangebracht. Roestvrij stalen handvat, geklonken. Gemaakt in Nedersaksen. Geschikt voor alle soorten fornuizen.
   Voet Ø 24 cm, Ø bovenkant 28 cm. Randhoogte 5 cm. Totale lengte 48 cm. Gewicht 1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen