Menu

Paddenstoelenplukmes Pruimenhout

Paddenstoelenplukmes Pruimenhout
50,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Snavelblad aan de ene kant, varkenshaar aan de andere.

Dit solide mes wordt gemaakt bij Herder in Solingen en is net zo handig bij de jacht op paddenstoelen in het bos als bij het oogsten in uw eigen tuin. Het geharde, roestvrijstalen mes in de aloude snavelvorm snijdt de paddenstoelen netjes af, de borstel aan het uiteinde van de steel ontdoet de oogst van aardkruimels en kruipend ongedierte.

Productinformatie

Artikel nummer 26017

Lemmet van roestvrij staal, handvat van pruimenhout, afsnijdsels van varkenshaar (lengte 2 cm), leren etui. Gemaakt in Duitsland. Bladlengte 4,5 cm, totale lengte 17 cm. Gewicht 30 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu