Menu
Bülow´s Best Kerzenmanufaktur

Paaskaars bijenwas

Bülow´s Best Kerzenmanufaktur
Paaskaars bijenwas
  € 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Een geurige stemming voor Pasen

  Met zijn zachte gloed brengt kaarslicht de sfeer van de feestdagen op een bijzonder sfeervolle manier. In de paastijd zijn deze kaarsen niet alleen geschikt vanwege hun ontwerp in de vorm van de paashaas, maar vooral vanwege hun materiaal. De paaskaarsen worden met de hand in vorm gegoten in een kleine Berlijnse kaarsenmakerij en verspreiden de aangename, subtiele geur van zuivere natuurlijke bijenwas.

  Volledig natuurlijk. Bijenwas

  Natuurlijke bijenwas dankt zijn karakteristieke, zonnig-warme geur aan de honing die in de raat is opgeslagen, en zijn kleur aan het caroteen van de opgeslagen stuifmeeloliën. In de lucht verzwakt de geur op het wasoppervlak een beetje met de tijd, maar ontvouwt zijn volle intensiteit weer met de vlam. Ook de witachtige laag die zich door oxidatie op het oppervlak van de bijenwas kan vormen, is een teken van het onvervalste natuurlijke materiaal. Vervalsing van (bijen)was is dus te herkennen aan het feit dat de was sterk blijft ruiken en altijd dezelfde gele kleur heeft, zelfs als hij lange tijd open wordt bewaard.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209742

   100% beeswax. Katoenen lont. Lengte 5 cm, breedte 2,5 cm, hoogte 8 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen