Menu
Martin Schmidt

Paaseieren roestvrij staal verguld

(6 stuks)
Martin Schmidt
Paaseieren roestvrij staal verguld
(6 stuks)
  € 64,90
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Glanzende veerindicatoren

  Wanneer de natuur buiten het raam geleidelijk weer tot bloei komt, brengen deze roestvrijstalen hangers uit Schwäbisch-Gmünd een lenteachtige gloed in huis. Hun bloemmotieven zijn niet alleen (maar ook) mooi met Pasen. De hangers versieren bloeiende takken in de vaas, maar ze kunnen ook worden gebruikt als raamdecoratie of misschien als klein geschenk.

  Handgemaakte metalen kunst. Van cadeau-idee tot juwelenhanger

  Decoratieve metaalkunst heeft een lange traditie in de goud- en zilverstad Schwäbisch-Gmünd. Al in de middeleeuwen maakten meester-ambachtslieden in de stad decoratieve hangers. Ze werden uit metaal gezaagd, meestal messing, met een figuurzaag - aanvankelijk uitsluitend om ze goedkoop te kunnen weggeven. In de loop der jaren en decennia kwamen er steeds meer nieuwe motieven bij, zodat de nevenactiviteit met kleine geschenken een hoofdactiviteit kon worden. Tegenwoordig gebruiken de meesters steeds vaker hoogwaardig roestvrij staal voor puur decoratieve voorwerpen in plaats van het gewilde (en dus duurdere) messing op de grondstoffenmarkt - maar de hoge kunst van hun ambacht blijft hetzelfde. Voor onze leverancier was het maken van de juwelenhangers in het begin slechts een hobby, maar het enthousiasme voor het traditionele vakmanschap maakte het tijdverdrijf tot hoofdbezigheid. Nu in de derde generatie, hebben lasertechnologie en machinaal ponsen de fretzagen in het bedrijf vervangen sinds de jaren 1990. De afwerking, het vergulden en polijsten gebeurt echter nog steeds zorgvuldig met de hand.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209740

   6 stuks. Roestvrij staal verguld. Hoogte 6 cm, breedte 4,5 cm. Gewicht per hanger 3-4,5 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen