T&B Tischlerei

Organisator eiken mineraal materiaal

Bureau organiser
T&B Tischlerei
Organisator eiken mineraal materiaal
Bureau organiser
  Bureau organiser
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Alles op zijn plaats. Organisatie op het bureau

  Deze multifunctionele bureau-organizer is ontworpen voor wie van orde houdt en wie dat wil worden. Het houdt alles goed georganiseerd en netjes aan boord dat gewoonlijk rondvliegt op het bureau, tevergeefs op zoek naar zijn rechtmatige plaats: Potlood, biros, markeerstift, briefopener en schaar of visitekaartjes. Bijzonder praktisch zijn een smalle uitsparing aan de achterkant, waar een tablet kan worden geplaatst, en de opbergruimte voor de smartphone - die ook kan worden gebruikt als oplaadstation, omdat er ook een gat is gemaakt voor de oplaadkabel. Deze ruimte dient ook als een veilige plek om een koffiekopje neer te zetten (aanbevolen voor degenen die overmatig gebaren in de hitte van de kantoorstrijd), en gemorste koffie kan gemakkelijk worden weggeveegd omdat de onderste plank is gemaakt van gemakkelijk schoon te maken acrylsteen. Er is ook ruimte voor kleine kantoorartikelen zoals paperclips of muurspelden.

  Een speciale mix van materialen. Eikenhout en massief oppervlaktemateriaal

  Het interessante aan onze organiser is de combinatie van materialen. Het frame van de organiser is gemaakt van massief eikenhout, dat is gefreesd en daarna geolied. Voor de onderste, stabiliserende plank is zogenaamd solid surface-materiaal gebruikt, dat qua gewicht en gevoel doet denken aan natuursteen, vandaar dat het ook wel acryl- of kunststeen wordt genoemd. Het materiaal bestaat voor ongeveer 60% uit aluminiumhydroxide, een mineraal gewonnen uit bauxiet, en voor ongeveer 40% uit polymethylmethacrylaat (PMMA), vulstoffen en pigmenten. Omdat het een zeer glad, gesloten (niet-poreus), ongevoelig oppervlak heeft en zeer gemakkelijk schoon te maken is, wordt het bij voorkeur gebruikt als bouwmateriaal in omgevingen met hoge hygiëne-eisen (klinieken, scholen, kantines, hotels).

  Productinformatie

  Artikel nummer 202654

   Gefreesd en geolied eikenhout, dikte 1,6 cm. Massief oppervlaktemateriaal (Staron®), dikte 1,2 cm. Met vakken en gaten voor kantoorbenodigdheden, pennen, etc., met een houder voor de tablet en een schap voor de smartphone in gangbaar formaat incl. kabelopening. Gemaakt in Duitsland. Lengte 45 cm, diepte 13,5 cm, hoogte 8 cm. Gewicht 1,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen