Menu

Opzwellende potten kokosvezel

Opzwellende potten kokosvezel
4,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voorjaarspotten voor jonge planten

In de commerciële tuinbouw worden zij hoofdzakelijk gebruikt voor het vermeerderen van stekken; de bewortelde stek kan samen met de vermeerderaar worden verplant en heeft de beste voorwaarden voor een goede groei. Kweekpotten zijn ook geschikt voor het zaaien van enkelvoudige zaden van grootzadige planten zoals komkommer, erwt of wikke.

Productinformatie

Artikel nummer 40520

De "tabletten", die in een ondiepe bak met water worden gelegd, zwellen op tot een met substraat gevulde plantenpot; een net van katoenen gaas houdt ze in vorm.
Coco substraat, katoenen gaas. Hoogte droog ca. 8 mm, hoogte gezwollen ca. 3 cm, Ø 4 cm. 20 stuks. Geleverd zonder planten.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu