Carl Hansen & Son

Opvouwbare fauteuil eikenhout

Natuur
Carl Hansen & Son
Opvouwbare fauteuil eikenhout
Natuur
  € 899,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Een zithouding dicht bij de grond.

  Deze Deense klapstoel is voorbestemd om te "loungen", want naast zijn lage zithoogte heeft hij een buitengewone zitbreedte, waardoor hij in bijna elke houding comfortabel zit. Het eikenhouten frame is bekleed met banden van een katoen-PP mengsel, geweven in een patroon dat de fabrikant "sildebensmønster" (d.w.z. haringgraatpatroon) noemt. Deze banden, een onmiskenbaar kenmerk van Scandinavisch meubeldesign, zijn gespannen over 25 meter van elke fauteuil en vormen een buitengewoon sterk en duurzaam weefsel.

  Opvouwbaar met een handomdraai.

  Een ander ongewoon kenmerk voor een fauteuil is dat hij in een handomdraai kan worden ingeklapt en opgeborgen - en dat in de kleinste ruimte, want ingeklapt is de fauteuil slechts 16,5 cm diep. De verbinding die dit mogelijk maakt is gemaakt van 4 mm dik, massief roestvrij staal. Het heeft een zeer eenvoudig ontwerp (en is daarom zo solide) en werd speciaal voor deze fauteuil ontwikkeld. De klapstoel wordt vervaardigd in een klein, middelgroot bedrijf in het zuidoosten van het Deense eiland Seeland. De directeur van het bedrijf (die zelf 115 kg weegt) vindt het niet nodig een maximaal toelaatbaar draaggewicht vast te stellen; hij verklaart alleen dat de stoel een aanzienlijk draagvermogen heeft. Ook moet worden opgemerkt: De klapstoel is ontworpen als woonkamermeubel en is slechts beperkt geschikt voor gebruik buitenshuis.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202753

   Eikenhout (herkomst Denemarken), geolied. Riemen katoen PP stof. Roestvrij stalen fittingen. Gemaakt in Denemarken. Hoogte 75,5 cm, breedte 61 cm, diepte 79 cm. Zithoogte voorzijde 39 cm, zitdiepte 41,5 cm. Vouwafmetingen 95,5 × 61 x 16,5 cm. Gewicht 5,7 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen