Menu
Auerberg

Opstapkrukje "AEKI

Eikenhout geolied
Auerberg
Opstapkrukje "AEKI
Eikenhout geolied
  Eikenhout geolied
  € 289,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Stabiele universele oplossing

  Een zitje en opstapje, maar ook een bijzettafel en nachtkastje in één: dit kleine universele meubel van massief hout kan op verschillende manieren worden gebruikt en overtuigt vooral door zijn stabiele constructie: om ervoor te zorgen dat het meubel nog grotere belastingen kan weerstaan (bijv. in zijn functie als opstapje), is het frictievergrendeld (de vier poten ontmoeten de twee horizontale planken niet in een rechte hoek, maar onder een hoek - dit zorgt voor stabiliteit door statische wrijving), 2. gelijmd en 3. extra geschroefd (de zak is van hout). Het opstapje is gemaakt in Duitsland - van PEFC-gecertificeerd geolied eikenhout of mat zwart gelakt essenhout uit Zuid-Duitsland.

  Radicaal eenvoudig, volledig functioneel: meubels van Auerberg

  Radicale reductie in vorm en materiaal en een volledige focus op functie - dat is het leidende principe achter de meubels van Auerberg. Het zijn handgemaakte producten die ver van de industriële normen, ver van de mode en niet beïnvloed door de beperkingen van marketing worden ontworpen en in zeer kleine series worden geproduceerd. Achter elk afzonderlijk meubelstuk schuilt de authentieke persoonlijkheid van de desbetreffende ontwerper - en omdat er geen beperkend programmadictaat is, zijn de productontwerpers alleen gebonden aan hun eigen normen. Bijgevolg zijn alle Auerberg meubelen onmiskenbaar, soms puristisch tot op het punt van koppigheid, uiterst solide in termen van vakmanschap en dus vrijwel gemaakt om eeuwig mee te gaan.

  De meubels worden regionaal geproduceerd in Opper-Beieren, het hout - voornamelijk eiken, essen en beuken - is afkomstig van gecertificeerde, duurzaam beheerde bosbouwbedrijven. Het brein achter Auerberg is Christoph Böninger, ooit een professionele globetrotter, nu een gevestigde designuitgever. Böninger, die zeer goede connecties heeft in designkringen, werkt in München en op zijn boerderij in Auerberg - vandaar de naam van het project - in de buurt van Bad Aibling. En hoewel Böninger een aantal ontwerpers en architecten om zich heen heeft verzameld voor zijn "productlaboratorium" - gevestigde grootheden staan op gelijke voet met aanstormend talent - helpt hij zelf ook een handje mee. Soms olie hij houten meubels en maakt ze klaar voor verzending. Tot Auerbergs grootste successen tot nu toe behoren overigens de AEKI-stapkruk van Gerhardt Kellermann en de "Stumme Leiter" (stille ladder) van Christoph Böninger zelf, een veelzijdige hybride van trapladder en stille bediende.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15756

   Gemaakt in Duitsland. Hoogte 48 cm, breedte 43 cm, diepte 33 cm. Gewicht 5 kg.
   Gemaakt van massief eikenhout, PEFC-gecertificeerd (herkomst Duitsland), geolied.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen