Menu
Manufactum

Opstapkruk massief hout

Eik
Manufactum
Opstapkruk massief hout
Eik
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Dit praktische meubelstuk is een krukje en een ladder in één - en het kan in een handomdraai van het ene in het andere worden veranderd. Het is gemaakt van geolied massief hout in de beste timmerstijl en is dienovereenkomstig stabiel. De afwasbare zitting is gemaakt van slijtvast linoleum. Wij laten het opstapje vervaardigen in een Noord-Duits bedrijf dat samenwerkt met de regionale bosbouw en alleen lijmen en oliën gebruikt van erkende fabrikanten van natuurlijke kleurstoffen.

  Kruk en ladder in één

  De basisstructuur is een 74 cm hoge kruk in cleat-design, die wordt aanbevolen als zitplaats voor de boekenkast, voor de keuken en het kantoor. De ladder wordt aan de bovenkant geleid in verticale groeven in de noppen; indien nodig klapt hij aan de onderkant uit. De poten en het frame zijn in elkaar gedoken, het blad is verzonken in de rand van het frame. De drie stevige treden zijn gegroefd in de zijrails van de ladder.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17084

   Hoogte 74 cm, staand oppervlak 33 x 33 cm. Met een stevige ladder met drie treden, breedte 23 cm, diepte 14 cm. Diepte uitgeklapt 58 cm.
   Massief eikenhout: (herkomst Duitsland), geolied. Zitting met zwarte linoleum bekleding, wasbaar. Gewicht 9,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten