Menu

Opinel Kindermes

Opinel Kindermes
Opinel Kindermes
12,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Ontwapende versie.

Het lemmet heeft een scherpe rand maar een afgeronde punt - dit ontslaat u als ouders niet geheel van de plicht om toezicht te houden op uw snijdende kroost, maar het is wel een enorme geruststelling. Zoals bij elke Opinel kan het lemmet in opgevouwen en uitgeklapte positie worden vergrendeld met een metalen ring bij de overgang naar het handvat.

Uit Frankrijk. Opinel .

Beroemd, goed en niet duur zijn de Franse Opinel messen. Meestal hebben ze een eenvoudig maar betrouwbaar vergrendelingssysteem voor het opgevouwen en opengeklapte lemmet: een vergrendelring op het handvat wordt zo ver mogelijk gedraaid en vergrendelt het lemmet op stabiele wijze.

Productinformatie

Artikel nummer 76329

Roestvrij stalen lemmet. Beukenhouten handvat Ø 2 cm, lengte 8 cm. Gemaakt in Frankrijk. Bladlengte 7,5 cm. Gewicht 35 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu