Menu

Opinel kindermes

Opinel kindermes
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontwapende versie

  Het blad heeft een scherpe rand, maar een afgeronde punt - hoewel dit u als ouders niet volledig ontslaat van uw plicht om toezicht te houden op uw hakselaars, is het een enorme geruststelling. Zoals bij elke Opinel kan het lemmet in de in- en uitgeklapte stand worden vergrendeld met een metalen ring bij de overgang naar het handvat.

  Uit Frankrijk. Opinel

  Beroemd, goed en goedkoop zijn de Franse Opinel messen. Hun handelsmerk: Als zakmessen hebben ze meestal een eenvoudig maar betrouwbaar vergrendelingssysteem voor het lemmet bij het in- en uitklappen. Een vergrendelring op het handvat wordt zo ver mogelijk gedraaid en vergrendelt het blad op zijn plaats. Joseph Opinel vond dit nu zeer beroemde principe meer dan 130 jaar geleden uit. Met het groeiende succes van zijn eerste zakmessen kwam ook het assortiment van de messen- en bestekmakers in de Savoie tot bloei. Tegenwoordig produceren zij ook kook- en keukenmessen, picknickmessen, oogstmessen voor de tuin, klapzagen volgens het eerder genoemde zakmesprincipe en andere met lemmeten versterkte gebruiksvoorwerpen - zoals kurkentrekkers.

  Productinformatie

  Artikel nummer 76329

   Roestvrij stalen blad. Beukenhouten handvat Ø 2 cm, lengte 8 cm. Gemaakt in Frankrijk. Lemmet lengte 7,5 cm. Gewicht 35 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu