Menu
Manufactum

Oorworm pot Terracotta

Manufactum
Oorworm pot Terracotta
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Als we op zoek zijn naar een bepaald goed en merken dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze normen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, laten we het product soms maken volgens onze ideeën. Zoals bijvoorbeeld deze oorwurmpot van vorstbestendige terracotta, die een pottenbakkerij in Frankrijk speciaal voor ons maakt.

  Schuilplaats voor bladluisjagers.

  Zo'n pot is een ideale verblijfplaats voor de bladluis etende oorwormen. (En in tegenstelling tot conische bloempotten is er geen gevaar dat de strovulling er snel uitvalt). Om het de insecten gemakkelijker te maken op bladluizen te jagen, moet de pot rechtstreeks aan de takken van de door bladluizen aangetaste plant (meestal fruitbomen) worden gehangen.

  Nieuw huis. Nest- en voederplaatsen in de tuin

  Natuurlijke wanorde ontbreekt bijna overal in ons opgeruimde landschap. De grote landbouwgebieden worden nauwelijks meer omzoomd door struiken en heggen, en in de tuinen van onze huizen worden de bloeiende planten onmiddellijk gesnoeid en teruggesnoeid, en worden bladeren en snoeihout verwijderd. Als gevolg daarvan zijn er steeds minder natuurlijke habitats voor nuttige insecten en, incidenteel, voor onze inheemse zangvogels. Nesthulpen en voederplaatsen zijn het middel bij uitstek om zowel de tuin nieuw leven in te blazen als het ecosysteem daardoor te verbeteren. Ze zorgen ervoor dat nuttige insecten de tuin koloniseren, waardoor het gebruik van pesticiden overbodig wordt en tegelijkertijd verhelderende waarnemingen kunnen worden gedaan. Soortenbescherming en natuurbeleving kunnen op deze manier heel goed worden gecombineerd. Aangezien de dieren de voorkeur geven aan individuele formaten, kunt u bepaalde soorten vrij gericht bevorderen door alleen de nesthulp te kiezen. Onze nest- en voederplaatsen zijn gemaakt van milieuvriendelijke, duurzame en aantrekkelijke materialen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19464

   Vorstbestendige terracotta. Gemaakt in Frankrijk. Hoogte 9,5 cm, Ø 9,5 cm. Gewicht 250 g. Levering zonder inhoud (stro).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten