Menu

Onkruid beschermingsmat schapenwol

Onkruid beschermingsmat schapenwol
€ 11,90Basisprijs: € 4,93/ 1m²alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

In één stuk. Het alternatief voor een mulchlaag

Hij biedt niet alleen alle voordelen van een mulchlaag, maar is ook veel gemakkelijker te verwerken dan gras, stro of kaf: deze onkruidbeschermingsmat wordt gewoon in één stuk op de grond in het (opgehoogde) bed gelegd, waardoor ongewenste groei wordt voorkomen. De mechanische bescherming werkt zonder gaten, want het vlies wordt niet weggesleten door de wind en loopt zelfs niet het risico te worden weggeschept door vogels. Om het overdekte (verhoogde) bed te beplanten, wordt de mat overdwars doorgesneden en kunnen de jonge plantjes door de aldus ontstane openingen worden gestoken.

Productinformatie

Artikel nummer 68563

100% wol (150 g/m²), composteerbaar. Materiaal dikte 2 mm. Lengte ca. 2,1 m, breedte ca. 1,15 m.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu