Menu

Olie- of azijnfles borosilicaatglas

250 ml
Olie- of azijnfles borosilicaatglas
250 ml
€ 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie


Spannend, maar zonder stress. Vaten van borosilicaatglas

Dit materiaal heeft geschiedenis geschreven. Het onproblematische materiaal stelde ontwerpers in staat een afstandelijke, gereduceerde esthetiek te ontwikkelen - sinds de jaren 1920 werd "brandvrij" gebruiksglas gebruikt door topontwerpers uit het Bauhaus-milieu. Hierdoor ontstond voor het eerst glas dat "technisch" was in formele en materiële zin. Bekende grootheden als Wilhelm Wagenfeld, Bruno Mauder en Ilse Decho gaven het zijn hedendaagse vorm en vonden er nieuwe toepassingen voor. László Moholy-Nagy zorgde voor de reclame. Dit ideale, volstrekt tijdloze gebruiksglas werd ook in de keuken gebruikt, en juist daar ontvouwt het vandaag zijn geheel eigen charme. De olie- of azijnfles, bijvoorbeeld, toont nog steeds zijn oorsprong in het laboratorium.

Productinformatie

Artikel nummer 81470

Met ingeslepen tuit. In de zijkant van de stop is een gleuf verwerkt, die een voortdurende luchttoevoer mogelijk maakt en daardoor een rustig, traag schenken mogelijk maakt. Overtollige vloeistof wordt teruggevoerd naar het vat.
Inhoud 250 ml: Hoogte 20 cm, Ø 8,5 cm. Gewicht 140 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu