Notenkraker Drosselmeyer

Zwart
Notenkraker Drosselmeyer
Zwart
  € 39,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Geniale mechanica: De DROSSELMEYER opent efficiënt elk type moer. Zelfs de echt harde noten zoals macadamia of amandelen worden met minder moeite gekraakt. Hoe werkt het? De notenkraker bestaat uit drie onderdelen - twee hefboomelementen en het conische metalen lichaam dat de noten vasthoudt. Deze onderdelen werken zo perfect samen dat het openen van de noten kinderspel is. De segmenten zijn gemakkelijk te demonteren en te reinigen, en ze worden met één hand bediend. De hefboomwerking kan zo fijn worden gedoseerd dat de vrucht behouden blijft en niet wordt geplet. Het mechanisme is van buitenaf afgeschermd, zodat verwondingen aan de hand vrijwel uitgesloten zijn. De scherven van de gekraakte noten verzamelen zich in de trechtervormige behuizing, zodat ze niet ongecontroleerd door de ruimte vliegen. De notenkraker, uitgevonden door twee Zweedse ingenieurs, wordt vervaardigd in het thuisland van de uitvinders - Zweden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209639

   Afmetingen: B 9 × D 5,5 × H 11 cm
   Gewicht: 320 g
   Materiaal: Body: gegoten zink, gecoat of onbehandeld, hendel: aluminium. onbehandeld, hefboom: aluminium
   Design:Erik von Schoultz en Joakim Norin
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen