Nohrd

Nohrd TriaTrainer

Walnoot
Nohrd
Nohrd TriaTrainer
Walnoot
  € 699,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Sportuitrusting vermomd als meubilair. De Nohrd TriaTrainer

  Als fitnessapparaat dient de TriaTrainer van Nohrd om de buik-, rug- en bilspieren te trainen. Het zou echter veel juister zijn om het fitnessmeubilair te noemen, omdat het een echt meubelstuk is - hoewel het niet per se als zodanig gebruikt hoeft te worden, is het toch op de beste timmermanswijze vervaardigd: Het frame is gemaakt van massief Duits hout, de bewegende delen zijn verbonden door stevige metalen scharnieren, en het mechanisme voor het verstellen van de voetsteun is ook van metaal. De schuimrubberen bekleding is bedekt met zwart kunstleer. Dankzij zijn materiaal, ontwerp en kleine voetafdruk (ingeklapt neemt hij slechts 90 × 35 cm vloeroppervlak in beslag) kunt u de TriaTrainer met een gerust hart in uw huis plaatsen; hij zal hooguit opvallen door zijn asymmetrische vorm. Dit komt door zijn verschillende functies.

  Een apparaat. Drie posities. Veelzijdige opleiding

  Opgevouwen dient de TriaTrainer als een klassieke buiktrainer. Met het voetgedeelte uitgeklapt wordt het een hellingbank voor rugspiertraining en, volledig uitgeklapt, een gewichtsbank waarop borst-, schouder- en armspieren kunnen worden getraind met halters of barbells. De vulling en de antislipbekleding van imitatieleer zorgen voor een veilige, comfortabele grip, net als de gevoerde, in tien richtingen verstelbare voetsteun. De TriaTrainer kan ook worden gebruikt als basis en ondersteuning voor andere oefeningen; u vindt enkele voorbeelden in het bijgevoegde trainingsboekje.

  Rompspieren in balans. 1-a houdingsnotities

  Sterke, evenwichtige rompspieren vormen de basis voor vrijwel alles wat in het dagelijks leven van ons lichaam wordt gevraagd: Of het nu gaat om zitten, staan of lopen, tillen, dragen, werken of sporten, bij elke fysieke activiteit stabiliseert het het bovenlichaam, maakt het een goede, fysiologische houding mogelijk en dus alleen rugvriendelijk tillen en werken. Daarom is het zinvol zowel de rug- als de buikspieren in dezelfde mate te trainen of ernaar te streven dat zij als even sterke tegenhangers optreden. Anders kan het leiden tot rugpijn als de rugspieren te zwak zijn, maar ook als de buikspieren tekortschieten. De TriaTrainer maakt een eenvoudige, effectieve en tegelijkertijd rugvriendelijke krachttraining van de gehele rompspieren mogelijk. De lichte helling in alle drie posities van de bank ondersteunt en bevordert bovendien de spierontwikkeling.

  In combinatie met andere apparatuur, zoals halters, kunt u ook de schouder-, borst- en armspieren trainen - deze snijden niet alleen een goed figuur, maar ondersteunen ook rugvriendelijk, voorzichtig dragen en tillen en helpen, net als goede spieren van het bovenlichaam, schouder- en nekproblemen te voorkomen. Als je ook op je houding let, zul je snel topcijfers halen. Het meegeleverde trainingsboekje biedt een verscheidenheid aan verschillende oefeningen voor beginners en gevorderden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 39165

   Frame van massief hout, herkomst Duitsland. Stalen fittingen. Omslag in kunstleer. Schuimstof bekleding. Gemaakt in Duitsland. Gesloten L 90 × B 35 × H 55 cm. Open L 140 × B 35 × H 44 cm. Gewicht 14 kg. Max. belasting 120 kg. Met gedetailleerde montage- en trainingsinstructies.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen