Niegeloh

Niegeloh Manicurekoffer

Exclusief
Niegeloh
Niegeloh Manicurekoffer
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Manicure gereedschap. Gemaakt van vernikkeld koolstofstaal. Bijzonder scherp.

  Net als bij messen kunnen manicure-instrumenten van koolstofstaal harder en scherper worden gemaakt dan die van roestvrij staal - en ze kunnen opnieuw worden geslepen. Deze komt van de firma Niegeloh uit Solingen, met meer dan 65 jaar ervaring in de vervaardiging van instrumenten voor hand- en voetverzorging. Daar worden de snijbladen en schachten van de scharen en tangen allemaal met de hand rechtgezet en individueel gecontroleerd op functionaliteit en scherpte. Deze bewerking resulteert in een absoluut fijne en schokvrije loop van de messen. Koolstofstaal is niet roestvrij; daarom worden deze instrumenten ter bescherming voorzien van een hoogglans nikkelcoating. Toch is het raadzaam de snijmessen na gebruik één keer kort met de duim te reinigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 80070

   Koffer gemaakt van grofkorrelig, zwart volnerf rundleer aan de buiten- en binnenkant. De instrumenten zijn ook van zwart leer, verborgen nagelschaar en nagelriemschaar, de nagelknippers worden bovendien op hun plaats gehouden door een kliksluiting. Met magnetische sluiting. Gevuld met de nagelriemschaar, nagelschaar en nagelknipper van vernikkeld koolstofstaal, ook afzonderlijk verkrijgbaar, aangevuld met een pincet (lengte 8 cm) van koolstofstaal, een saffiervijl, een opvouwbare metalen schoenlepel (l 13,5 × b 4 cm) en een dubbel instrument met nagelriemduwer en nagelreiniger. Lengte 15,5 cm, breedte 11 cm, hoogte 2 cm. Gewicht 210 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten