Menu
Beske-Manufaktur

Navulwas voor betonnen vuurstenen

Beske-Manufaktur
Navulwas voor betonnen vuurstenen
  € 24,90Basisprijs: € 1,25/stukalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Eenvoudig bijvullen

  Er zijn niet altijd genoeg kaarsresten beschikbaar. Daarom bieden wij nu wasplaten aan voor het bijvullen van onze betonvuren. De platen zijn gemaakt van paraffinewas en zijn zeer gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze - een voor een - voorzichtig over de lont. Onze tip: Dit werkt zelfs als de lont nog brandt.

  Natuurlijke visuele waarde. Betonnen objecten van Beske

  Beton als bouwmateriaal heeft allang zijn weg gevonden van buitenarchitectuur naar interieurdesign en zelfs naar de beeldende kunst - ook al zijn er nog steeds bepaalde bedenkingen tegen het materiaal: Het zou massief zijn, lomp, meer een blok aan het been dan een decoratief of zelfs artistiek object. Volkomen misvattingen, zoals de in beton gegoten ontwerpen van het jonge Keulse bedrijf Beske aantonen. De gebroeders Beske werken liever met hout, staal - en beton, dat ze met de hand in minutieus detail gieten. Als bouwmateriaal is beton sowieso uniek: aan de ene kant is de machinaal geproduceerde steen gemakkelijk om mee te werken, enorm stabiel en zo robuust dat het generaties lang mee kan gaan. Maar bovenal, en dit is bijzonder belangrijk voor de fabrikant uit Keulen, is beton een milieuvriendelijk materiaal. Met de toevoeging van cement als bindmiddel bestaat beton uit de natuurlijke grondstoffen water, zand en grind, waarvan de transportroutes kort kunnen worden gehouden. En last but not least is het veelzijdige materiaal gemaakt voor de puristische ontwerpen van de fabrikant, waarvan de heldere geometrische vormen in elke ruimte passen en daar opvallende accenten zetten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206091

   Voorgegoten platen van paraffine in het formaat 10 x 10 cm. Brandduur ongeveer 45-60 min per plaat. 20 stuks. Geschikt voor onze betonnen vuurkubus.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen