Menu

Nagelschaar koolstofstaal

Nagelschaar koolstofstaal
€ 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Manicure gereedschap gemaakt van vernikkeld koolstofstaal. Bijzonder scherp

Net als bij messen kunnen manicure-instrumenten van koolstofstaal beter worden gehard en geslepen dan die van roestvrij staal - en ze kunnen opnieuw worden geslepen. Deze is afkomstig van de firma Niegeloh in Solingen, met meer dan 65 jaar ervaring in de vervaardiging van instrumenten voor hand- en voetverzorging.
Daar worden de snijbladen en schachten van de scharen en tangen allemaal met de hand rechtgezet en individueel gecontroleerd op functionaliteit en scherpte. Een dergelijke herbewerking resulteert in een absoluut fijne en schokvrije loop van de messen.
Koolstofstaal is niet roestvrij; daarom worden deze instrumenten, om ze te beschermen, voorzien van een hoogglanzende nikkelcoating. Niettemin is het raadzaam de snijmessen na gebruik een keer kort met de duim te reinigen.

Productinformatie

Artikel nummer 80067

Met deze stevige schaar kunnen vinger- en teennagels gemakkelijk in vorm worden geknipt.
Koolstofstaal. Gesmeed, met de hand geslepen, geschroefd en vernikkeld. L 9 x B 4,5 cm. Gewicht 15 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu