Muziekdoos Zeven Dingen

Diamant
Muziekdoos Zeven Dingen
Diamant
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gemaakt in Duitsland

  De Berlijnse productontwerpers Jörg Adam en Dominik Harborth ontwierpen deze muziekdozen. Hun houten kisten worden in een werkplaats in het Zwarte Woud gedraaid en krijgen hun fijne oppervlak door handmatig slijpen en polijsten, in de was zetten of oliën. In elk van de kleine juwelen vervult een achttienstemmig mechanisch muziekuurwerk zijn trouwe dienst.

  Let op:

  Verzamelmodel. Niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22535

   Draft: Jörg Adam en Dominik Harborth

   Diamant

   De facetslijping geeft een ruwe diamant zijn unieke uitstraling. De verfijnde geometrische vorm van de DIAMOND muziekdoos citeert dit eeuwenoude ambacht en maakt het tot een handstrelend object. Het achttiendelige muziekstuk speelt de melodie "Je te veux" - een chanson van de Franse componist Erik Satie. Met gouden sleutel om hem op te winden.Afmetingen: B 8,2 × D 8,2 × H 8,2 cmGewicht: 350 gMateriaal: eikenhout (herkomst: Duitsland), gewaxt; sleutel: staal.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen