Menu

Muurpot Terracotta

Muurpot Terracotta
64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Misschien was niet alles beter in het verleden - maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag historische ontwerpen voor onze producten. Dat was ook het geval met deze handgemaakte bloempot met een stevig vastgemaakte pottenbakkersschotel, die wij al vele jaren opnieuw laten maken. De combinatie van ongeglazuurde en geglazuurde terracotta ziet er zeer aantrekkelijk uit, maar heeft bovenal een praktisch nut.

Zeldzaam vandaag.

Een bijzondere potvorm die bijna niet meer bestaat: een wandpot met een stevig bevestigde schotel die overlopend water opvangt. Enerzijds beschermt dit de muur en de vloer tegen druipwater, anderzijds is hier niets overbodig in de letterlijke zin van het woord, want het water is nog steeds beschikbaar voor de plant en kan zo nodig worden opgenomen - u hoeft dus niet zo vaak water te geven. Wij hebben de pot gemaakt volgens een historisch model, maar in tegenstelling tot het origineel, met een geglazuurde en dus waterdichte bodem.

Productinformatie

Artikel nummer 85804

Terracotta, gedeeltelijk geglazuurd. Met twee afvoergaten in de onderwand. Hoogte 27 cm, breedte 24 cm, uitsteeksel 20 cm. Gewicht 2,2 kg. Vorm en afmetingen kunnen licht afwijken.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu