Menu
Manufactum

Muurpot Terracotta

Manufactum
Muurpot Terracotta
  € 67,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden oktober, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Daarom kiezen wij ook graag historische ontwerpen voor onze producten. Dat was ook het geval met deze handgemaakte bloempot met een stevig bevestigd pottenbakkersschotel, die we al vele jaren opnieuw laten maken. De combinatie van ongeglazuurde en geglazuurde terracotta ziet er zeer aantrekkelijk uit, maar heeft vooral een praktisch nut.

  Zeldzaam vandaag.

  Een bijzondere potvorm die bijna niet meer bestaat: een wandpot met een stevig bevestigde schotel die overlopend water opvangt. Enerzijds beschermt dit de muur en de vloer tegen druppelend water, anderzijds is hier niets overbodigs in de letterlijke zin van het woord, omdat het water toch beschikbaar is voor de plant en zo nodig kan worden opgenomen - u hoeft dus minder vaak water te geven. Wij hebben de pot gemaakt naar historisch model, maar in tegenstelling tot het origineel, met een geglazuurde en dus waterdichte bodem.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85804

   Terracotta, gedeeltelijk geglazuurd. Met twee afvoergaten op de onderste wand. Hoogte 27 cm, breedte 24 cm, uitsteeksel 20 cm. Gewicht 2,2 kg. Vorm en afmetingen kunnen licht afwijken.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten