MyEdc

Multitool roestvrij staal

MyEdc
Multitool roestvrij staal
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Altijd bij je, altijd bij de hand

  Ben je veel in de natuur? Verplaatst u zich vaker per fiets, scooter of skateboard? Dan is deze multitool iets voor jou. Gemaakt van roestvrij staal, klein en compact, overtuigt het met een verrassend breed scala aan functies - ook al past het in elke zak met zijn praktische creditcardformaat. De 34 taken die hij weet uit te voeren zijn onder meer het opnieuw aandraaien van fietsspaken, het meten van hoeken, zagen en het aandraaien van schroeven. En natuurlijk mag een flesopener niet ontbreken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207736

   Past in je portemonnee. Handig gereedschap met 12 functies. Zaag, schroevendraaier, liniaal, vierkante moersleutel, gradenboog, Torx®, flesopener, bit, spijkerlifter, mes, spaakspanner en moersleutel. Gemaakt van roestvrij staal. 8,5 × 5,4 cm. Gewicht 35 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen