Menu
John Green Designs

Multifunctioneel meubeltriplex

Eiken fineer
John Green Designs
Multifunctioneel meubeltriplex
Eiken fineer
  € 469,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontwerp omhelzing. Voor vele doeleinden.

  Het basisframe van dit multifunctionele meubel van voorgevormd multiplex bestaat uit twee delen van verschillende grootte. In elkaar gezet kan de constructie worden gebruikt als bijzet- of salontafel, kleine plank, zitmeubel of televisiemeubel; uit elkaar gehaald kan het kleinste van de twee elementen worden gebruikt als bijvoorbeeld een bed of laptoplade. Beide functioneren samen als tafel en bank voor kinderen. Dankzij de uitsparingen zijn de afzonderlijke delen gemakkelijk verplaatsbaar en kunnen ze dus spontaan opnieuw worden gebruikt.
  Het meubel is ontworpen door de Britse ontwerper John Green in York - gezien het feit dat Isokon (nu Isokon plus), een van de meest gerenommeerde pioniers op het gebied van voorgevormde multiplex meubelen, op het eiland is gevestigd, lijkt de oorsprong van deze eenvoudige en tegelijk mooie constructie nauwelijks verrassend.
  Green neemt alle regels ter harte die gevolgd moeten worden als men betaalbare multiplex meubelen wil bouwen:
  -weinig losse onderdelen,
  -zo weinig mogelijk complexe vervormingen -dus helemaal geen vervormingen of tweedimensionale vervormingen,
  -zo weinig mogelijk verbindingen en
  -weinig complexe verbindingstechnieken.
  De toepassing van deze premissen komt als volgt tot uitdrukking in het multifunctionele meubel van Green, dat de suggestieve naam "omarming" draagt: Het bestaat uit twee multiplex delen, elk vervormd in twee dimensies, die elk twee insnijdingen aan de zijkant hebben waardoor de twee elementen aan elkaar kunnen worden gestoken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10083

   Gemaakt van voorgevormd multiplex (berkenmultiplex), met berken-, eiken- of walnootfineer. Materiaaldikte 1,3 cm. Hoogte 38 cm, breedte 84 cm, diepte 35 cm. Hoogte tussen voet en plank 11,5 cm. Hoogte tussen plank en tafelblad 24,3 cm. Gewicht 7,5 kg. Gemaakt in Letland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen