John Green Designs

Multifunctioneel meubeltriplex

Eiken fineer
John Green Designs
Multifunctioneel meubeltriplex
Eiken fineer
  € 469,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Creatieve omarming. Voor vele doeleinden

  De basisstructuur van dit multifunctionele meubelstuk van voorgevormd multiplex bestaat uit twee delen van verschillende afmetingen. Samengevoegd kan de constructie worden gebruikt als bijzet- of salontafel, een kleine plank, een stoel of een tv-meubel; gedemonteerd kan de kleinste van de twee elementen worden gebruikt als bed of laptoplade. Beide elementen samen fungeren als tafel en bankje voor kinderen. Dankzij de uitsparingen zijn de afzonderlijke delen gemakkelijk verplaatsbaar en kunnen ze dus spontaan worden omgebouwd. De meubels zijn ontworpen door de Britse ontwerper John Green in York - gezien het feit dat Isokon (nu Isokon plus), een van de meest gerenommeerde pioniers op het gebied van voorgevormd multiplex meubilair, op het eiland gevestigd is, lijkt de oorsprong van deze eenvoudige en tegelijkertijd prachtige constructie nauwelijks verrassend.Green neemt alle regels ter harte die moeten worden gevolgd bij het bouwen van betaalbare multiplex meubelen: -zo weinig mogelijk losse onderdelen, -zo weinig mogelijk complexe vervormingen - dat wil zeggen helemaal geen of tweedimensionaal, -zo weinig mogelijk verbindingen en -zo weinig mogelijk complexe verbindingstechnieken. De toepassing van deze uitgangspunten komt tot uitdrukking in Green's multifunctionele meubelen, die de welsprekende naam "embrace" dragen, en wel als volgt: Het bestaat uit twee tweedimensionaal gevormde multiplex delen, die elk twee insnijdingen aan de zijkant hebben waardoor de twee elementen in elkaar gestoken kunnen worden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10083

   Gemaakt van voorgevormd multiplex (berkenmultiplex), met berken-, eiken- of walnootfineer. Materiaaldikte 1,3 cm. Hoogte 38 cm, breedte 84 cm, diepte 35 cm. Hoogte tussen voet en plank 11,5 cm. Hoogte tussen plank en tafelblad 24,3 cm. Gewicht 7,5 kg. Gemaakt in Letland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen