Tobias Tumfart

Mulchschijf schapenwolvilt

Groot
Tobias Tumfart
Mulchschijf schapenwolvilt
Groot
  € 8,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Schapenwol voor het bedekken van grond in potten

  Onkruidgroei is zelden een probleem bij potplanten of kamerplanten en hoeft, anders dan in perken, nauwelijks ingedamd te worden. De grond in de pot beschermen tegen waterverlies door verdamping met een lichte laag mulch kan echter heel verstandig zijn; zowel bij aanhoudende hitte in de zomer als in de winter, wanneer er toch al minder vaak water moet worden gegeven en er sneller gevaar is voor uitdroging van de grond in de pot. Deze mulchschijven van schapenwolvilt - 100% natuurlijk - zijn het ideale waterreservoir. Ze worden gewoon op (of in) de potten geplaatst en isoleren ook tegen de kou, zodat ze ook kunnen worden gebruikt om eventuele winterbeschermingsmaatregelen te versterken. De fabrikant in het Opper-Oostenrijkse Mühlviertel verwerkt voor zijn producten wol van dieren uit de regio en de aangrenzende gebieden. De ruwe wol wordt alleen voorzichtig gewassen met soda en zeep en geperst voor de verwerking.

  Productinformatie

  Artikel nummer 32343

   Voor pot- en kuipplanten buiten of binnen. Vervilte schapenwol (herkomst: Oostenrijk), oppervlaktegewicht 500 g/m². Materiaal dikte 5 mm. Gemaakt in Oostenrijk. Biologisch afbreekbaar, afhankelijk van het gebruik gaat het materiaal ongeveer 2-4 jaar mee. De mulchschijven zijn verkrijgbaar in twee maten.
   Ø 42 cm. Gewicht 70 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen