Menu

Montageset LTL

Montageset LTL
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  IS ALLEEN NODIG BIJ GEBRUIK VAN BESTAANDE TAFELBLADEN VAN ANDERE TYPEN OM DEZE TE KUNNEN GEBRUIKEN OP DE FRAMES VAN LTL! Losse set beslag voor de montage van elk type blad als aanvulling op de frames van de LTL meubelserie. De set bestaat uit drie gegalvaniseerde rails, twee drukknopen en de gedimensioneerde montagehandleiding. Het beslag is niet extra nodig bij aankoop van de panelen van de LTL-meubelserie in het assortiment. Daar zijn ze onderdeel van de levering en reeds gemonteerd onder de panelen.Opmerking: De montageset wordt geleverd zonder schroeven of moffen. Deze bevestigingsmaterialen moeten worden afgestemd op het materiaal en de dikte van het gekozen paneel. Wij raden professionele montage aan.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 202085

   Afmetingen: B 51,2 × D 5,2 / 6,4 × H 1 cm; boven min.: B 170 × D 65 cm; boven max.: B 220 × D 90 cm
   Gewicht:
   1,6 kg, boven max.: 100 kg
   Materiaal: staal
   Ontwerp : Michael von Matuschka
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu