Menu

Montageset BTB

Montageset BTB
  € 68,39alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  ALLEEN NODIG BIJ GEBRUIK VAN BESTAANDE TAFELBLADEN VAN ANDERE TYPEN OM ZE OP DE BTB-FRAMES TE KUNNEN GEBRUIKEN! Losse set hulpstukken voor de montage van elk type blad als aanvulling op de frames van de BTB-meubelserie. De set bestaat uit drie gegalvaniseerde rails, twee drukknopen en de gedimensioneerde montagehandleiding. Het beslag is niet extra noodzakelijk bij aankoop van de panelen van de serie BTB. Daar zijn ze onderdeel van de levering en reeds gemonteerd onder de panelen.Opmerking: De montageset wordt geleverd zonder schroeven of moffen. Deze bevestigingsmaterialen moeten worden afgestemd op het materiaal en de dikte van het gekozen paneel. Wij raden een professionele installatie aan.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 202086

   Afmetingen:B 26 × D 3 × H 1 cm; bovenkant min.: B 170 × D 33 cm; bovenkant max.: B 220 × D 45 cm
   Gewicht:
   740 g, bovenkant max.: 50 kg
   Materiaal:
   staal
   Design: Michael von Matuschka
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten
   Menu