Menu
Manufactum

Monolieten en granaten plaatsen

Manufactum
Monolieten en granaten plaatsen
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Materiaal studies. Grafiet en messing

  Grafiet omgezet in potloodvorm: de "Monolith" van Cretacolor in Burgenland (hier in de kwaliteiten HB, 2B en 8B) is iets korter dan een houtpotlood, maar twee keer zo zwaar en ligt zeer prettig in de hand met een uitstekende balans, die het ook behoudt als het tot de helft is gekrompen. De volledig dekkende punt van het grafietpotlood is uitstekend geschikt voor tekenen en arceren; het potlood is een perfect schrijfgereedschap in de hardere klassen. Voor het onderhoud voegen we een koperen "granaat" toe. De puntenslijper van Möbius & Ruppert, in de wereld sinds 1890, wordt beschouwd als het archetype van de handslijper met zijn vervangbaar lemmet van gehard staal.

  Productinformatie

  Artikel nummer 99470

   Drie monolieten en een granaat in een op maat gemaakte koffer van 0,8 mm dik lefa. 17 × 5,5 × 1,5 cm. Gewicht 80 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten