Menu

Möbius Ring Zilver

19 mm binnendiameter
Möbius Ring Zilver
19 mm binnendiameter
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Binnen en buiten. In een

  In 1858 baarde de wiskundige en astronoom August Ferdinand Möbius uit Leipzig opzien toen hij de uiteinden van een strook papier omdraaide en aan elkaar plakte tot een figuur met slechts één oppervlak en één rand - de Möbius-strook. De fascinerende mathematisch-geometrische constructie inspireerde de juwelenfabrikant Guthmann tot deze ring. In tegenstelling tot het Möbius origineel bestaat het uit een dubbel gedraaide smalle band, waardoor het er meer filigraan uitziet. De fascinatie is echter dezelfde: ook hier kunnen de oppervlakken niet worden onderscheiden volgens de criteria onder en boven of binnen en buiten.

  Juwelen uit Pforzheim. Martin Guthmann

  Hoogwaardige juwelen betaalbaar maken voor zoveel mogelijk mensen - met dat doel voor ogen richtte goudsmid Martin Guthmann in 1906 zijn juwelenfabriek op. Vandaag, in de vierde generatie geleid door zijn achterkleinzoon, produceert het familiebedrijf nog steeds volledig in de juwelen- en goudstad Pforzheim. In de fabriek worden gewalste, gestanste, getrokken en gegoten onderdelen met de hand in kleine series geassembleerd. In het ontwerp worden onder meer oude sieraadvormen en ornamenten uit de eigen geschiedenis verwerkt: ze worden gegoten en - met behulp van historische fabricagetechnieken - overgebracht naar onze tijd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20923

   925 zilver. Breedte van de dubbele band ca. 7 mm. Gewicht ongeveer 5 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen