Menu
Moccamaster

Moccamaster KBGT met thermoskan

Moccamaster
Moccamaster KBGT met thermoskan
  € 239,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf eind oktober, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  De smaak: als handgefilterd

  Deze koffiemachine, die al tientallen jaren in Nederland wordt gemaakt en veel wordt gebruikt in Scandinavië en de VS - de Moccamaster KBG 741 - kan in de eerste plaats één ding: een zeer goede filterkoffie zetten. Dat het smaakt alsof het met de hand gebrouwen is, is geen toeval: de hele constructie (en niet alleen een minichip met temperatuurregeling) is ontworpen om het handbrouwproces mechanisch na te bootsen. Het water wordt door een krachtig koperen verwarmingselement snel aan de kook gebracht en via een metalen pijp naar het filter geleid, waar het bij een optimale temperatuur van 96 °C de koffiedrab raakt. Hij stroomt over een groot oppervlak uit 9 uitstroomopeningen, zet de koffie optimaal en haalt er vervolgens binnen enkele minuten tot 10 kopjes koffie uit. De machine heeft in haar jarenlange bestaan diverse prijzen gewonnen, en het Amerikaanse Magazin Wine Spectator riep de Nederlandse producent in 2002 uit tot "fabrikant van de beste koffiemachines ter wereld".

  De technologie: alles kan worden gerepareerd en vervangen

  Machines van Moccamaster volgen een ander principe dan lang de norm is geweest: Alle slijtdelen zijn ontworpen voor gemakkelijke toegankelijkheid en snelle vervanging. U kunt dit zien wanneer u de harde papieren voet verwijdert, die met schroeven is vastgezet, en een kijkje neemt in de machine: alles is vastgeschroefd, niets ingekapseld. Er is ook geen elektronisch onderdeel, waarvan het voortijdig falen alle reparatie-inspanningen sowieso zinloos zou maken. Zo repareert en reviseert de fabrikant nog steeds machines uit de jaren tachtig. Alle reserve- en slijtageonderdelen zijn bij ons verkrijgbaar.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209406

   Met een capaciteit van 10 kopjes, geoptimaliseerde vorm thermosfles van geborsteld roestvrij staal. Handgemaakt in Nederland, verwarmingselement en thermostaat uit Duitsland. Behuizing van geborsteld aluminium. Waterreservoir van transparant, filterhouder (maat 4 met druppelstop) van zwart plastic. Stroomverbruik 1.450 W. Veiligheidsstekker (type F). Hoogte 40,5 cm, breedte 32,5 cm, diepte 17,5 cm. Gewicht 2,9 kg. Kabellengte 1,4 m.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen