Menu

Mitheis Messenblok eikenhout

Mitheis Messenblok eikenhout
139,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ruimtebesparend messenblok. Van Oostenrijk

Een recht (en dus ruimtebesparend) staand messenblok dat het zonder schuine uitsteeksels kan stellen omdat het van opzij wordt geladen. Het blok van eikenhout biedt plaats aan 6 grote koksmessen en een aanzetstaal.

Adembenemend goed en adembenemend mooi: keukengerei van hout. Van Mitheis

Al meer dan 70 jaar produceert de timmermanswerkplaats Mitheis in Piberbach, Opper-Oostenrijk, adembenemende keukengerei van hout: in uitmuntend, detail-geobsedeerd vakmanschap en ontworpen met functie in het achterhoofd. De ontwerpen, die voor het merendeel in eigen huis werden gecreëerd, verrassen door hun onopvallende elegantie, waarbij de nadruk ligt op het zorgvuldig gekozen materiaal en de afwerking - en die dus in elke keuken passen zonder die te overbelasten qua stijl.

Productinformatie

Artikel nummer 73183

Messenblok, geolied eikenhout. Hoogte 26 cm, breedte 19,5 cm, diepte 8 cm. Sleufbreedte 5 mm. Gewicht 2,5 kg. Levering zonder messen.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu