Menu
Mitheis

Mitheis Messenblok Eikenhout

Mitheis
Mitheis Messenblok Eikenhout
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Ruimtebesparend messenblok. Van Oostenrijk

  Een recht (en dus ruimtebesparend) staand messenblok dat het zonder schuine uitsteek kan stellen omdat het vanaf de zijkant wordt geladen. Het blok van eikenhout biedt plaats aan 6 grote koksmessen en een aanzetstaal.

  Adembenemend goed en adembenemend mooi: keukengerei van hout. Van Mitheis

  Al meer dan 70 jaar produceert de timmerwerkplaats Mitheis in Piberbach, Opper-Oostenrijk, adembenemende keukengereedschappen van hout: met uitstekend vakmanschap, geobsedeerd door details en ontworpen met het oog op functionaliteit. De ontwerpen, waarvan de meeste in eigen huis zijn gemaakt, verrassen door hun onopvallende elegantie, waarbij de nadruk ligt op het zorgvuldig gekozen materiaal en de verwerking ervan - en die daardoor in elke keuken passen zonder deze qua stijl te overbelasten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 73183

   Messenblok, geolied eikenhout. Hoogte 26 cm, breedte 19,5 cm, diepte 8 cm. Sleufbreedte 5 mm. Gewicht 2,5 kg. Levering zonder messen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen