Menu

Minimum-Maximum Thermometer Aluminium

Minimum-Maximum Thermometer Aluminium
€ 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Weerswaarneming. Extreem

Het glazen capillair van deze door TFA Dostmann in Wertheim ontwikkelde en geproduceerde thermometer is gevuld met een kleurloos alcoholmengsel en gekleurde contrastvloeistof in plaats van kwik. Naast de huidige temperatuur geeft hij ook de hoogste en laagste waarden van een observatieperiode aan door middel van twee metalen pinnen - belangrijke informatie voor de tuinier, vooral in tijden van de eerste en de laatste vorst. Dankzij een geïntegreerde magneet kunnen de waarden op elk gewenst moment met een druk op de knop worden "gewist". Ook geschikt voor gebruik buitenshuis.

Productinformatie

Artikel nummer 84253

Behuizing en schaalverdeling aluminium, glazen capillair. Hoogte 22 cm, breedte 5 cm, diepte 2,5 cm. Gewicht 100 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu