Metalen mand Korbo

(35 liter)
Metalen mand Korbo
(35 liter)
  € 145,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Deze praktische stalen mand biedt opbergruimte en creëert overzicht. Voor Magazine en boeken, haardhout en openhaardaccessoires, en voor alledaagse prullaria die anders geen plek hebben. Dankzij de twee stevige handgrepen is hij gemakkelijk en veilig te vervoeren.

  Metalen manden KORBO

  Robuuste, handgeweven stalen manden uit Zweden. Oorspronkelijk werden deze onverwoestbare en mooie containers van thermisch verzinkt staaldraad gebruikt in de visserij en tuinieren. De gebruikte thermisch verzinkte staaldraad heeft een mat grijs oppervlak dat het beschermt tegen corrosie. De techniek van thermisch verzinken wordt al meer dan 150 jaar gebruikt om staal te beschermen tegen de elementen, wind en slijtage.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85806

   Afmetingen: Ø 45 x H 24 cm
   Volume: 35 l
   Gewicht: 2,5 kg
   Materiaal: Staal, thermisch verzinkt
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen