Merkur

Merkur Scheermes voor contouren en wenkbrauwen

Merkur
Merkur Scheermes voor contouren en wenkbrauwen
  € 7,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Duidelijk profiel, scherpe contouren.

  Scherpe contouren scheren met scheermesjes van de gebruikelijke grootte is bijna onmogelijk. Dit scheerschaafje is speciaal voor dit doel gemaakt: de scheerkop, die al smal is en daardoor zeer wendbaar, heeft twee snijkanten van verschillende breedte (6 mm en 16 mm) zodat (snor)baard, bakkebaarden en wenkbrauwen met scherpe contouren kunnen worden geschoren en gecorrigeerd. Dit werkt het beste in combinatie met een scheerolie, omdat deze het zicht op de baardharen niet blokkeert. Het contour- en wenkbrauwscheerapparaat is ontworpen in de jaren vijftig, Merkur heeft het opnieuw uitgebracht - wat zeker ook te maken heeft met de huidige renaissance van baarden en kapsels uit die tijd. Trapeziumvormige bladen zijn vereist, één blad is inbegrepen, vervangingen zijn ook te vinden in ons assortiment.

  Merkur Scheerapparaat

  Merkur is een van die Solinger smederijen die gespecialiseerd zijn in een staalgroep: Hier is het oude, stalen scheermes voor dubbelzijdige messen. Ze zijn gemakkelijker (en veiliger) te bedienen dan scheermesjes, maar zijn scherper (en, rekening houdend met de kosten van de mesjes, goedkoper) dan scheermesjes met draaikop.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17388

   Messing handvat, zink gegoten deksel en kam, alle oppervlakken helder verchroomd. Met een mes. Snijkanten van 6 mm en 16 mm breed. Lengte 7,5 cm. Gewicht 20 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen