Merkur

Merkur Rechte scheermeskam

Merkur
Merkur Rechte scheermeskam
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Grondige scheerbeurt. Ook voor dames

  Een recht scheermes met een kam. Het is vooral geschikt voor langer baard- en lichaamshaar, dus ook goed voor dames om hun benen te scheren. In tegenstelling tot de klassieke modellen van Merkur is dit scheermes uitgerust met een zeer lang handvat. Hierdoor en door de kruiskronkels kan het bijvoorbeeld ook onder de douche goed worden vastgehouden. U moet echter voorzichtig zijn, want door het gewicht van de scheerkop en eventuele zeepresten op het handvat kan het scheermes gemakkelijker wegglijden als u het ondersteboven houdt.

  Merkur Scheerapparaat

  Merkur is een van die Solinger smederijen die gespecialiseerd zijn in een staalgroep: Hier is het oude, stalen scheermes voor dubbelzijdige messen. Ze zijn gemakkelijker (en veiliger) te bedienen dan scheermesjes, maar zijn scherper (en, rekening houdend met de kosten van de mesjes, goedkoper) dan scheermesjes met draaikop.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17389

   Messing kam en handvat, gegoten zinken deksel, alle oppervlakken helder verchroomd. Met een mes. Lengte 10 cm. Gewicht 57 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen