Menu

Merino wollen gebreide deken

Merino wollen gebreide deken
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin maart, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Zacht en warm. Gebreide merino wol.

  De Westerwald breispecialist Seldom staat bekend om zijn exquise breiwerk. De ervaring van vele jaren, zowel in het breien als in het hanteren van het kostbare materiaal, komt ook tot uiting in deze deken van fijne merinowol (19,5 micron). De wol is afkomstig van dieren die op een soorteigen manier worden gehouden in Zuid-Patagonië, en wordt gesponnen in Noord-Italië in Biella, een traditionele textielregio. Seldom breit het garen voor de deken in drie kleuren (grijs, roze en naturel) tot een jacquard tuckpatroon. Het doet denken aan een parelmotief, maar één kant van de deken is met een gladde rechterhand gebreid, zodat de deken aangenaam aanvoelt op de huid, vooral in combinatie met de huidvriendelijke, zachte merinowol. De deken krijgt zijn uiterst zachte, volumineuze gevoel door een eerste wasbeurt direct na het breien. Overigens bieden gebreide dekens een klein voordeel ten opzichte van geweven dekens: hoewel ze hetzelfde gewicht per oppervlakte-eenheid hebben, zijn gebreide dekens iets warmer omdat ze volumineuzer zijn door de verweven garens en daardoor meer warmte-isolerende lucht kunnen vasthouden. Ze sluiten vaak nog beter aan, vooral wanneer zulke fijne, zachte merinowol wordt gebruikt als hier.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205588

   100% scheerwol. Herkomst Argentinië (Zuid-Patagonië). Garengetal Nm 30/2. Handwas of chemisch reinigen. Gemaakt in Duitsland. 130 × 180 cm. Gewicht 930 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu