Menu

Mercator mes

Koperen handvat
Mercator mes
Koperen handvat
€ 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Bewezen mes. De Mercator.

De eenvoudigste vorm van een zakmes is de combinatie van een lemmet met een gevouwen metalen plaat die als handvat dient. Het Mercator mes uit Solingen behoort tot deze categorie en was oorspronkelijk bedoeld voor militaire doeleinden. Het solide mes met vergrendelbaar lemmet wordt al meer dan 100 jaar geproduceerd. Wij bieden het hier aan in drie versies.

Productinformatie

Artikel nummer 15486

Bladlengte 8 cm. Greeplengte 11 cm, breedte 6,3 cm, hoogte 2 cm. Gemaakt in Duitsland.
Het gevest is van koper, het lemmet van koolstofstaal. Runderleren band met koperen lus. Gewicht 85 g. Een verzorgingsdoekje is bijgesloten.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu