Menu
Mespi

Merano Tafel Kegelspel

Mespi
Merano Tafel Kegelspel
  € 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Draaitollen en kegelen

  Kegelen is een populair tijdverdrijf sinds de 14e eeuw en is vooral sinds de 19e eeuw wijdverbreid in herbergen. Om redenen van ruimte werd bowling vaak gespeeld op kleinere tafelbanen van hout en glas in plaats van bowlingbanen, die vaak zelfs in de herbergtafels waren ingebouwd. Onze baan heeft toernooimaten. Om te spelen worden de kegels op de gemarkeerde velden geplaatst, de kegel met de rode punt wordt in het midden geplaatst als "koning". Vervolgens wordt de top gestart op de gearceerde lijn - zolang hij zich in het gemarkeerde startgebied bevindt, mag hij nog worden gestopt en de duw herhaald. Enthousiasme komt op zijn laatst wanneer in een van de vele spelvarianten (waaronder alle varianten van het klassieke kegelspel) de beukenhouten tol in grote bogen over het glazen oppervlak golft en de houten kegels met een klapperend geluid uit elkaar laat vliegen.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 87901

   Vanaf 6 jaar. Frame van massief beukenhout, onbehandeld, laag populierenmultiplex, glazen blad. Plank van groen vilt. Draaitol en 9 kegels van massief beukenhout. Lengte 79 cm, breedte 43 cm, hoogte 9 cm. Gewicht 4 kg. Met speelaanwijzingen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen