Menu

Melkopschuimer roestvrij staal

Melkopschuimer roestvrij staal
34,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Melkopschuimer.

Met deze melkopschuimer kunt u in zeer korte tijd romig melkschuim produceren met een stevige consistentie die niet inzakt. De kleine garde belooft niets dat hij niet kan waarmaken: De stevige spiraalveren vormen twee boven elkaar liggende cirkels aan het onderste uiteinde van de staf met - in vergelijking met de gebruikelijke op batterijen werkende garde van plastic, die in ieder geval niet veel vertrouwen wekt - een relatief grote diameter. Bij de (met de hand bediende) heen-en-weer beweging wordt er sneller gedraaid, de draaisnelheid kan gevoelig worden ingesteld - er is nauwelijks gevaar voor spatten.

Productinformatie

Artikel nummer 27570

Fluistert eiergerechten, mayonaise, vinaigrette of andere sauzen even goed door. Roestvrij staal. Geschikt voor de afwasmachine.
Staaf Ø 8 mm, kop Ø 6 cm, totale lengte 27,5 cm. Gewicht 130 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu