Hoechstmass Balzer

Meetlint Messing koffer

Hoechstmass Balzer
Meetlint Messing koffer
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Meetbaar eenvoudig. Meetlint in messing.

  Dit model van een Duitse fabrikant bewijst dat meetlinten in hun koffer ook heel chic kunnen zijn, en dat hun koffer er niet eens uit hoeft te zien als die voor meetlinten. Gemaakt van geborsteld messing, het zou net zo goed een juwelendoosje kunnen zijn. Het oppervlak ontwikkelt een eigen patina met de tijd en het gebruik, wat typisch is voor dit soort materiaal en waardoor het meetlint later ook als het jouwe geïdentificeerd kan worden. Het gevaar dat iemand het meetlint per ongeluk in zijn eigen zak steekt, wordt zo enerzijds verkleind - maar anderzijds ook vergroot, omdat het goede stuk snel verlangen opwekt ...

  Productinformatie

  Artikel nummer 23545

   Kastje van geborsteld messing, 5 x 5 cm, gewicht 50 g. Meetlint van polyester, gecoat met PVC en daardoor waterbestendig en ongevoelig. Schaal in centimeters en inches, lengte 1,5 m. Met snap-in en roll-in mechanisme. Gemaakt in Duitsland.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen