Menu

Meerjarige schoppen

Nieuw
Meerjarige schoppen
57,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Hybride van spade en bloemenschep. De overblijvende spade.

De vaste plantenspade is ideaal voor het werken in smalle, dicht beplante perken of voor het spitten in knielende houding. Half spade, half bloemenspaan, dit handige werktuig helpt u bij het uittrekken van wortels, het losmaken van de grond of het voorbereiden van plantgaten. Met het spitse blad van gesmeed mangaan-boronstaal, dat aan de randen licht is geslepen, kan zelfs vaste grond goed worden bewerkt en kunnen dunnere wortels gemakkelijk worden doorgesneden. Welke van de bovenstaande tuinklussen u ook wilt uitvoeren - de essenhouten steel met praktische T-greep ligt zeer comfortabel in de hand. Wij halen onze meerjarige spade uit een smederij in Opper-Franken die kan terugblikken op een familietraditie van meer dan 200 jaar.

Tuingereedschap met karakter

De familie Krumpholz weet het een en ander over smeden. Hun voorouders, gevestigd in het Frankische Woud, verwierven in 1799 de eerste eigen hamermolen - de Guttenberger Hamer - en vervaardigden werktuigen en andere voorwerpen voor dagelijks gebruik uit gesmeed ijzer. Vandaag is het fortuin van het bedrijf in handen van de achtste generatie. De tuingereedschappen die de productieplaats verlaten, die zich nog steeds op de oude locatie bevindt maar allang is gemoderniseerd en uitgebreid, zijn gereedschappen van de hoogste kwaliteit: gevormd onder het gewicht van de smidshamer, aangepast aan hun gebruiksgebied, verdicht en versterkt waar nodig, voorzien van geslepen randen of messen en uitgerust met hoogwaardige handgrepen van essenhout. Voor het smeden van vrije vormen, zoals dat bij Krumpholz gebeurt, zijn een bijzondere vaardigheid en een gevoel voor verhoudingen vereist. Het gebruikte staal, een Zweeds staal met chroom-molybdeengehalte, is taai, sterk en gemakkelijk te reinigen.

Productinformatie

Artikel nummer 207376

Lemmet van gesmeed mangaan-boronstaal (B 13 × H 12,5 cm). Ashouten gelakte handgreep. Totale lengte 53 cm. Gewicht 550 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu