Ohto

Mechanisch potlood cederhout

2 mm vulling
Zwart
Ohto
Mechanisch potlood cederhout
2 mm vulling
Zwart
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Brede voorsprong, kort formaat.

  Dit kleine vulpotlood met een stift van 2 mm en een gummetje op de achterkant is afkomstig van Ohto in Tokio, een van de toonaangevende fabrikanten van vulpotloden met fijne stift. In tegenstelling tot zijn Europese metalen tegenhangers, is het lichaam gemaakt van cederhout, zodat het mechanische potlood lichter is en aanvoelt als een standaard potlood. Met zijn lengte van 13,5 cm is hij ook geschikt voor de pennenlus van kleinere kalenders of notitieboekjes.Als aanvulling op het mechanische potlood van Japanse makelij bieden wij ook vervanggummen, een koperen puntenslijper en een stiftkoker aan. Onze grafietstaafjes van 2 mm zijn geschikt als vervangstaafjes. Om een reserveloodje te vullen, trek je gewoon de drukknop eraf.

  Productinformatie

  Artikel nummer 25174

   Cederhouten omhulsel. Verchroomd messing bevestigingspunten. Met een 2 mm loodje en een vervangbaar gummetje op de achterkant. Lengte 13,5 cm, Ø 10 mm. Gewicht 10 g. Gemaakt in Japan.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen