Menu

Match case plaatstaal

Match case plaatstaal
14,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Speciaal. Voor vuurmakers.

Met dit speciale geval wordt de vuurmaker geplette, vochtige, gescheurde en daardoor onbruikbaar geworden lucifersdoosjes of lucifersboekjes bespaard. Het wrijfvlak binnenin is vastgelijmd en kan worden verwijderd wanneer het uiteindelijk versleten is. Om het te vervangen, knipt u gewoon het wrijvende oppervlak van een luciferdoosje op maat en plakt u het in de koffer op de plaats van het vorige (b.v. met dubbelzijdig plakband).

Diepgetrokken. Mis met klasse

Dieptrekken is een industrieel massaproduktieprocédé - technisch gezien behorend tot het zogenaamde trek-druk vormen - dat de kosteneffectieve reproductie van metalen onderdelen en dus de vervaardiging van hoogwaardige, maar niet dure produkten mogelijk maakt. In Duitsland is dieptrek van consumptiegoederen echter zeldzaam geworden, niet om redenen van kwaliteit, maar vanwege de toegenomen wereldwijde concurrentie. Van een van de weinige overgebleven Duitse fabrikanten komen onze diepgetrokken koffers van hoogglanzend vernikkeld plaatstaal, dat zeer gewaardeerd wordt vanwege zijn robuustheid - harde buitenkant, beschermde kern. De bodem en het deksel zijn voorzien van verschillende versieringen in reliëf: met stippenversiering, met een bloemenmotief of met een gestreepte versiering en gravering.

Productinformatie

Artikel nummer 67302

Gemaakt van vernikkeld bandstaal. Gemaakt in Duitsland. Hoogte 1,5 cm, breedte 4,5 cm, diepte 7 cm. Gewicht 40 g. Levering zonder inhoud.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu