Hukka Design Oy

Massage steen

Hukka Design Oy
Massage steen
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Masseren met de steen

  Finse speksteen werd gevormd tijdens het plooien van de Karelische bergketen. Daarbij ontwikkelde het een speciale taaiheid die het vuurbestendig en tegelijkertijd gemakkelijk te bewerken maakt. Het is ook een uitstekende warmteaccumulator, waardoor het ideaal is voor gebruik als massagesteen. Die van ons komt van een fabrikant uit Noord-Karelië. Voordat u de steen voor massage gebruikt, legt u hem op de saunabank of legt u hem in een hittebestendige bak en giet er kokend water overheen. De steen heeft de juiste temperatuur wanneer het water voldoende is afgekoeld om hem met de blote hand te kunnen verwijderen. Doe dan wat massageolie op de huid en masseer het in met ronddraaiende, rustige bewegingen van de steen. Na gebruik kan de steen met afwasmiddel met de hand of in de vaatwasser worden gereinigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 28478

   Hoogte 6 cm, Ø 7 cm. Gewicht 470 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen