Manufactum

Manufactum Tuinmeubel Eikenhout

Manufactum
Manufactum Tuinmeubel Eikenhout
  € 2.900,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  Zo ziet productontwikkeling er bij Manufactum uit. Het is niet ongebruikelijk dat wij onze fabrikanten benaderen met een productidee - of dat zij ons benaderen - en wij werken samen om goede dingen voor ons assortiment te ontwerpen. Ons tuintafeltje is het resultaat van zo'n samenwerking. Dat kan alleen met deze weerbestendige apparatuur van ons.

  Het dressoir in de tuin. Veel opbergruimte. Met werkblad

  Bij het ontwerpen van het dressoir hebben we er vooral op gelet dat het voldoende opbergruimte biedt. En het heeft ook een werkblad van 150 x 50 cm dat bekleed is met bladzink (de basis is een massief multiplex paneel). Op het niveau eronder is er nog een oppervlak van 125 x 38 cm beschikbaar als legplank, die ook bekleed is met bladzink. De zes lades bieden enorm veel opbergruimte en zijn geschikt voor tuingereedschap, barbecueaccessoires of zandbakspeelgoed voor de kinderen. Ze kunnen volledig worden verwijderd en verplaatst naar waar de inhoud nodig is.

  Eikenhout en bladzink. Buitenmeubilair

  Deze tuinmeubelen worden voor ons gemaakt in een meubelmakerij in Lüneburg van weerbestendig eikenhout in een gekloofd en massief ontwerp: De langsframes zijn bevestigd met metrische schroefverbindingen met kruisschroefdraadbouten en de dwarsframes zijn gelijmd om waterdicht te zijn. De planken zijn bekleed met massief bladzink - dat lang meegaat; in Frankrijk heeft bladzink bijvoorbeeld een lange traditie als werkblad op keukentafels. De poten zijn voorzien van kunststof glijders om vocht van onderaf tegen te houden en terrastegels te beschermen.

  Leveringsbon:

  Gratis levering op de plaats van gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 83581

   Frame en laden onbehandeld eikenhout in natuurlijke knoestigheid. Alle steunen zinkplaat. Gemaakt in Duitsland. Lade klein 15 x 38,5 x 44,5 cm, gewicht 3,2 kg. Grote lade 27,5 x 38,5 x 44,5 cm, gewicht 5,3 kg. Hoogte 90 cm, breedte 150 cm, diepte 50 cm. Totaal gewicht ongeveer 80 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten