Menu

Manufactum Shea Butter Crème

Manufactum Shea Butter Crème
€ 24,90Basisprijs: € 207,50/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - volgens beproefde recepten, maar ook volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Zij zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit, en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis en geen synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Rijke verzorging voor gezicht en lichaam

Sheabotercrème verzorgt de zeer droge en gevoelige huid en is bijvoorbeeld ook geschikt als rijke nachtcrème. In ons recept hebben wij aan de zuivere, vaste karitéboter (ook wel karitécrème genoemd) een beetje vloeibare jojobaolie toegevoegd in op residuen geteste farmacopee-kwaliteit, waardoor de rijke crème een iets zachtere consistentie krijgt. Rozenolie geeft het een subtiele geur.

De Manufactum lichaamsverzorging. Apothekersvullingen in farmacopee kwaliteit

Wij hebben onze lichaamsverzorgingslijn ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die ze ook voor ons produceren. De goed doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis en geen synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen geneeskrachtige bereidingen zijn, hebben de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - de kwaliteit van een farmacopee.
Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar worden slechts enkele artikelen toegevoegd. Sommige formuleringen zijn ontleend aan oude formuleringen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken dan ook geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Productinformatie

Artikel nummer 63425

Zeer rijke crème op basis van karitéboter voor de bijzonder droge en gevoelige huid. Voor gezicht en lichaam, voor babyverzorging. Met roos en jojoba-olie.
glazen potje van 120 ml.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu