Manufactum

Manufactum Mondwater Eucalyptus

Manufactum
Manufactum Mondwater Eucalyptus
  € 19,90Basisprijs: € 398,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Mengsel van vele stoffen. Voor uitgebreide mondverzorging

  Mondspoelingen verzorgen en verfrissen tegelijkertijd. Met name de kostbare tincturen van mirre en kinabast werden al in de oudheid gewaardeerd vanwege hun uitgebreide verzorgende werking in de mondhygiëne - beide vindt u terug in ons mondwater. Melissegeest, venkel en pepermuntolie zorgen voor een kenmerkende smaak die harmonieus wordt afgerond door eucalyptusolie.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63437

   Om te spoelen en te gorgelen. Voeg 3-5 druppels toe aan een half glas (ongeveer 100 ml) lauw water en spoel de mond gedurende 1-2 minuten. Voor onverdund gebruik het mondwater met een wattenstaafje op het mondslijmvlies aanbrengen. Glazen flesje van 50 ml

   Ingrediënten: ALCOHOL, AQUA, MENTHA PIPERITA OIL, CYMBOPOGON NARDUS OIL, MYRISTICA FRAGRANS FRUIT OIL, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL, FOENICULUM VULGARE OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, COMMIPHORA MYRRHA RESIN EXTRACT, CINCHONA PUBESCENS BARK EXTRACT, LIMONENE

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten