Menu

Manufactum Lederen zaketui

Manufactum Lederen zaketui
69,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Meestal hebt u op reis niet alle manicure-instrumenten nodig die in een grote koffer passen. Of je gebruikt toch alleen maar een nagelschaartje, een vijl en een pincet. Dat is precies wat u zult vinden in deze stevige lederen hoes. Wij laten het speciaal maken van plantaardig gelooid rundleer door de fijn timmermanswerkplaats Ulbrich en rusten het uit met drie instrumenten uit Solingen.

Manicure-instrumenten in beweging.

Wij laten de manicurekoffer maken van plantaardig gelooid, zwart volnerf rundleer en rusten hem uit met drie manicure-instrumenten van Solinger fabrikanten: Nagelschaar en pincet komen van Niegeloh en zijn elk gemaakt van koolstofstaal; de driehoekige nagelvijl is van Dreiturm. Het is gesmeed uit één stuk waarin inkepingen zijn aangebracht die elkaar driemaal kruisen - waaraan het zijn naam dankt. Dankzij het handige formaat past het etui in elke toilettas of handtas. Het wordt gesloten met een drukknoop.

Productinformatie

Artikel nummer 205703

Koffer gemaakt van zwart rundleer, plantaardig gelooid. Met drukknop sluiting. Gevuld met manicure-instrumenten uit Solingen: telkens een nagelschaartje en een pincet van vernikkeld koolstofstaal en een driehoekige vijl. Gemaakt in Duitsland.
10 × 6 × 2 cm. Gewicht 30 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu